Er zijn 4 verschillende kistjes beschikbaar. Maak je keuze!

 • Hot and Dry
  Hot and Dry
  25,00
  Campostauru is de huiswijn van een Baskisch 3 sterren restaurant. Een ongelofelijke frisse tempranillo met 4 maanden vatlagering. De witte wijn is een typische mooie droge Verdejo uit Rueda is Verdejo.
  Deze wordt het
 • Les Vieilles Vignes
  25,00
  Een parel uit de Côtes de Blaye uit wijngaarden die meer dan 45 jaar oud zijn. Deze wijn werd netjes afgewerkt met 10 maand rijping op franse eik. De witte Pinot blanc komt ook uit oudere wijngaarden waardoor hij meer geconcentreerd is en een veel ho...
  Deze wordt het
 • Everyday Smilemakers
  25,00
  Deze bijzonder zachte Spaanse wijn met mooie fruitige aroma's vormt een perfect huwelijk met een mooie stro-gele Exotische Argentijnse Chenin Chardonnay.
  Deze wordt het
 • A Taste of Holiday & Sun
  25,00
  Twee zuiderse Languedocwijnen in één pakket. De Louval is een vlotte, mondvullende wijn die bij een breed scale van gerechten past. De Comtesse vult dit perfect aan: netjes droog met een mooie volle ondertoon.
  Deze wordt het

Wij leveren GRATIS naar het postpunt in je buurt.

Kistjewijn.be Joeri Beelprez

Vanaf €50. In samenwerking met

Wij leveren GRATIS naar het postpunt in je buurt.
Vanaf €50. In samenwerking met

Kistje Wijn Kortrijk

Om mee
uit te pakken

Door onze unieke, stijlvolle en exclusieve manier van verpakken zal uw geschenk altijd in het oog vallen! Wij voegen ook een handgeschreven kaartje toe aan het pakket met uw persoonlijke boodschap.
Kistje Wijn Kortrijk

Specifieke
wensen?

Wil je uw geschenk naar meerdere klanten sturen, had je graag een eigen kaart toegevoegd, wil je de verpakking in uw huisstijl,…? Laat het ons weten.
Contacteer Ons
Onze wijnkistjes zijn met de beste zorg en kennis samengesteld.
Je hoeft je geen zorgen te maken.
Het zijn geschenken waar mensen blij van worden.
Joeri Beelprez, Kistjewijn.be