Wijn als relatiegeschenk of incentive

Een kistje wijn is een populair relatiegeschenk, maar het levert al te vaak een zure nasmaak op (letterlijk en figuurlijk). Let op voor standaardpakketten die aan spotprijzen verkocht worden. Vaak gaat het om wijn van mindere kwaliteit die in een mooie verpakking opgewaardeerd wordt. Een wijngeschenk moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, maar moet ook heerlijk smaken na een stevige werkdag of bij een etentje.

Bij Kistjewijn ontnemen we je deze zorgen en garanderen we je wijnpakketten met prijs/kwaliteit unieke en heerlijke wijnen. Zo ben je er zeker van dat je jouw klanten en werknemers een cadeau geeft waar ze van zullen genieten!

Heerlijke wijn in een mooie houten kist

Onze wijnen worden verpakt in een traditioneel wijnkistje met een originele versiering. Op aanvraag kunnen de wijnkistjes extra gepersonaliseerd worden met het logo of de naam van je bedrijf.

Fiscaal interessant

Wijngeschenken onder €50/klant (excl. BTW) zijn bovendien fiscaal gunstig. Wij bezorgen je bij de bestelling een factuur met gepaste vermeldingen. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat als je meerdere pakketten wenst te versturen of aankopen.

Is je interesse gewekt?
Bekijk meteen onze wijnpakketten van €30 en van €40.

Voor terugkerende bestellingen creëren we een vast klantenaccount zodat je snel en zonder veel inspanning een geschenk aan je relatie kan bezorgen.

5 redenen om je relatiegeschenken bij Kistjewijn.be te kopen

Contacteer ons

logo kistjewijn

Waarschuwing

Kistjewijn.be bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen: